Fénymásolóbérlés

Fénymásolóbérlés

A Manual Hungary Kft. 1993-ban alakult, két magyar tulajdonos alapításával. Főként másológép, nyomtatók, egyéb irodatechnikai eszközök szervizelésével foglalkozott.

Cégünk a Konica Minolta Prémium Márkakereskedője és Szerviz Partnereként a kisirodai eszközöktől kezdődően a professzionális digitális nyomdai rendszerek kialakításával, üzemeltetésével, géppark optimalizással, költségfigyelő és kezelő rendszerek, távfelügyelettel segíti partnerei üzleti életét.

Honlap: www.szines-fenymasolok.hu

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve egy másoló szalon kialakításával bővítettük tevékenységünket, ahol másolási, plottolási, nyomtatási, dokumentálási és egyéb kötészeti szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Miért válassza a Manual Hungary-t ?

Azért, mert a Manual Hungary a Konica Minolta prémium partnereként minden esetben képes minőségi, gyors és költséghatékony megoldást kínálni a nap

Nagyobb kapacitásra van szüksége? Nálunk ez sem probléma, mivel raktárról tudjuk kínálni a legtöbb színes fénymásolót, akár a megrendelés napján.

Nem működik valami? Magasan képzett szakemebreink a helyszínen megpróbálják elhárítani a problémát, komolyabb meghibásodás esetén pedig csere fénymásolót biztosítunk a javítás idejére.

Nem biztos abban, hogy mire van szüksége? Keresse termékmenedzserünket és segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Manual Hungary Kft. - Mi nem terméket, megoldást szállítuk!